INFO 2017

2015. augusztus 13. 16:05 - bp_transz

Budapest TRANSZFER IX.
JÖVŐ-IDŐ /// 2017.09.28.-10.01.

Nemzetközi Irodalmi és Társművészeti Fesztivál

A Budapest Transzfer a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) nemzetközi irodalmi fesztiválja, amely minden ősszel egy érdekes, aktuális téma, egy művészeti ág vagy tudományterület és az irodalom – elsősorban a kortárs irodalom – kapcsolatát járja körül változatos programokkal, külföldi és hazai írók, művészek, szakértők és tudósok részvételével

2017-ben a Transzfer témája a jövő, vágyaink, reményeink és félelmeink tárgya. Megkérdezzük a meghívott szerzőket, hogy milyen jövőt képzelnek el optimista és pesszimista pillanataikban, utópiákat és disztópiákat járunk körül. Kitapogatjuk és átlépjük tudomány és fikció, magaskultúra és a popkultúra elmosódó határait. Foglalkozunk az irodalom, a könyvek, a nyelv jövőjével és terítékre kerül a tudományos-fantasztikus és fantasy irodalom legjava.

A fesztivál programja hamarosan elérhető lesz itt és a Petőfi Irodalmi Múzeum honlapján.

2017-ben a fesztivál a V4 TRANSFERS 2017-The Future visegrádi együttműködés keretében,az Arts and Theatre Institute, Prague, Centre for Information on Literature, Bratislava, The Villa Decius Association, Krakow, Psí víno friends association, z.s., Prague, OZ BRAK (civic association), Bratislava, "Korporacja Ha!art" Foundation, Krakow és a PIM, Budapest. együttműködéseként valósul meg a Nemzetközi Visegrádi Alap támogatásával.

komment
Címkék: undefined

A bejegyzés trackback címe:

https://transzferfeszt.blog.hu/api/trackback/id/tr756666003
süti beállítások módosítása